Даме Груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:
? 12.04.2024 (петок)
⏰️ 12:00 часот
? Кино сала при Центар за култура
"Ацо Ѓорчев"
Драги дечиња, почитувани родители,
Ве покануваме да присуствувате на Детскиот фестивал "ВЕСЕЛО ШТУРЧЕ"
Повелете заедно да уживаме во песничките и да се дружиме со дечињата-изведувачи
? Ве очекуваме ?
? Влез: 100 ден.