Даме Груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:
? 08.04 2024 (понеделник)
⏰️ 12:00 часот
? Фоаје при Центар за култура
"Ацо Ѓорчев"
Почитувани,
Ве покануваме да присуствувате на изложба на слики "Над бескрајот на стените", изработени од уметникот Зоран Лазаревски.
? Повелете заедно да уживаме ?