Даме Груев бб,
1440 Неготино

31.07.2017 год.

Промотивен концерт на Ивана Јанева, музички талент од град Неготино. Концертот се организира во салата на Центарот за култура „Ацо Ѓорчев“  Неготино од 20:30 час. acheter viagra влез: 60 денари. Ги покануваме сите граѓани да дадат поддршка на младата талентирана сограѓанка која за прв пат ќе настапи пред неготинската публика. 

04.07.2017 год.(вторник) од 9:00час.во Манастирскиот комплекс „Св. Ѓорѓи“ традиционално како многу години наназад и оваа година се организира ликовниот хепенинг „Балкански културни средби“ 2017. Истата ден во просториите на Центарот за култура поточно во фоајето од 19:00 час. се одржа ликовна изложба https://www.cialissansordonnancefr24.com/cialis-pharmacie/ на делата кои се изработија во дворот на манастирскиот комплекс „Св. Ѓорѓи“ Неготино.