Даме Груев бб,
1440 Неготино

ПРОМОЦИЈА НА КНИГА И ИЗЛОЖБА НА ФОТОГРАФИИ МАЈА КРСТЕВСКА КОЛАРОВА

НА 07.12.2017 (четврток) со почеток од 18:00 час. во фоајето на Центрот за култура ќе се оджи промоција на збирка поезија „Небо со боја на боровбница“ од http://www.viagrabelgiquefr.com/ писателот Мaја Крстевска Коларова, истата вечер ќе има и изложба  на фотографии од истиот автор проследена со литературно читање.

ТИ СПИЕШ ТЕБЕ ТИ СЕ СПИЕ

Урнебесна комедија во изведба на Аматерскиот театар „Ацо Ѓорчев“ Неготино од писателот Жорж Фејдо во режија на cialis medicament Томе Атанасов.

ИЗЛОЖБА НА ФОТОГРАФИИ ОД КОНКУРС

Центарот за култура и Фото и видео клубот „Ацо Ѓорчев“ Неготино ќе организираат Изложба на фотографии од објавениот конкурс кој беше организиран заедно со претставници од Мировниот корпус на САД. Изложбата ќе се одржи на 28. ноември во вторник со почеток од 19:00 how to use viagra часот. Ги покануваме сите граѓани исто така и учесниците кои се пријавија на конкурсот да присуствуваат на ова Изложба.

КУД „Ацо Ѓорчев“ Неготино соопштува дека во тек е упис на нови членови, заинтересираните деца best place to buy generic viagra forum и младинци на возраст од 6 години па нагоре, можат да се пријават секој ден од 08:30 во просториите на Центарот за култура или директно во просторијата на КУД „Ацо Ѓорчев“ каде што се одржуваат пробите попладне!